top of page

Υπηρεσίες - Τιμές

Η Back Pro Massage δραστηριοποιείται σε 3 τομείς:
 

1. Προσφέρει υπηρεσίες διαφόρων ειδών μασάζ σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, ο ένας στον Άλιμο, κοντά στην Μαρίνα Αλίμου, και ο άλλος στην περιοχή Χίλτον κοντά στον σταθμό μετρό "Μέγαρο Μουσικής".
 

2. Προσφέρει υπηρεσίες καθιστής μάλαξης on site seated massage σε  χώρους εργασίας, εταιρίες, εκδηλώσεις, συνέδρια, Ολυμπιακούς αγώνες κ.α. Η καθιστή μάλαξη επίσης προσφέρετε στο χώρο μας στον Άλιμο.  Μερικές απο τις εταιρίες που έχουμε προσφέρει υπηρεσίες on site massage είναι : Cosmote, WIND, Vodafone, Unilever, ΕΥΖΗΝ , Holmes Place Health Clubs, Janseen – Cilag, Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, Cisco Eλλάς, Kraft Foods, Eurogreta, The P R Team, ΟΛΚΗ, Alcatel, Chapter Five, ΟΡΙΤΖΙΝΑ, BEIERSDORF HELLAS, Optimum Destination & Event Management.  
 

3. Προσφέρει εκπαιδευτικά σεμινάρια σε διάφορα είδη μασάζ μέσω της εταιρείας Back Pro Massage, η σε ιδιαίτερα μαθήματα καθώς επίσης εκπαιδεύει προσωπικό σε SPA .  

Το μασάζ ως θεραπευτική τέχνη προϋποθέτει καλή εκπαίδευση και εμπειρία εκείνου που το ασκεί αλλά για να είναι πραγματικά αποτελεσματικό χρειάζεται προσήλωση, αγάπη  και πρόθεση στην  επίτευξη του μέγιστου καλού προς τον πελάτη.
Με το να εκπαιδευτεί κάποιος σε διαφορετικές μεθόδους μασάζ, μαθαίνει νέους και διαφορετικούς τρόπους να βοηθάει τους πελάτες του.
Αυτό του παρέχει την ευελιξία ώστε να βρει την κατάλληλη θεραπευτική μέθοδο  που θα ταιριάζει στο συγκεκριμένο πελάτη για το συγκεκριμένο περιστατικό.
Συνήθως ο συνδυασμός διαφορετικών τεχνικών μπορεί να έχει μεγαλύτερη
αποτελεσματικότητα στην επίτευξη του στόχου.
Τέλος και σημαντικότερο, πρέπει ο θεραπευτής (Massage Therapist) να νοιώθει άνετα με τις τεχνικές που χρησιμοποιεί και να έχει ενθουσιασμό και χαρά για τη δουλειά του ώστε να μπορεί να δώσει το καλύτερο του εαυτό και να έχει μια μακρόχρονη και πετυχημένη καριέρα.

Είδη μασάζ:  χρησιμοποιoύμε τις ακόλουθες τεχνικές, είτε μεμονωμένα είτε συνδυαστικά, ανάλογα τις ανάγκες του κάθε πελάτη
 

Σουηδικό ή κλασικό μασάζ (Swedish massage): 40 ευρώ / 60 λεπτά

 

Το πιο γνωστό και ευρέως διαδεδομένο είδος μασάζ ανά τον κόσμο , περιλαμβάνει ήπιους χειρισμούς μάλαξης και διατάσεων. Ενδείκνυται για γενική χαλάρωση, ανακούφιση από το άγχος, πονοκεφάλους, βελτίωση της διάθεσης.

                               Μασάζ Αρωματοθεραπείας (Aromatherapy): 40 ευρώ /60 λεπτά

 

Συνδυάζει τις θεραπευτικές ιδιότητες του μασάζ με αυτές των αιθερίων ελαίων. Τα αιθέρια έλαια έχουν την ιδιότητα να διεισδύουν και να διαπερνούν στο κυκλοφορικό μας σύστημα ταχέως, απο όπου μεταφέρονται σε όλο τον οργανισμό. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε είδος μασάζ για ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της θεραπείας. Στη Back Pro Massage xρησιμοποιούμε πρώτης ποιότητας πιστοποιημένα αιθέρια έλαια, φυτικά λάδια Jojoba και αμυγδαλέλαιο. Για όσους/ες δεν θέλουν λάδια στο σώμα τους, χρησιμοποιούμε κρέμες 100% φυτικές χωρίς παραφινέλαια, εμπλουτισμένες με άρνικα, ιδανικές επίσης για βαθύ μασάζ και ανακούφιση από μυϊκό πόνο.

 

 

 

Ρεφλεξολογία ποδιών (Foot Reflexology): 20 ευρώ / 30 λεπτά

Θεραπευτική μέθοδος που ασκείται στά πέλματα των ποδιών ως επί το πλείστον. Βασίζεται στη θεωρία οτι υπάρχουν αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα και στις παλάμες που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος. Με εδικούς χειρισμούς και πιέσεις μπορούμε να απελευθερώσουμε τις θεραπευτικές δυνάμεις του σώματος επιφέροντας χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού. Μπορεί να συνδιαστεί και με μασάζ σώματος. 

Trager approach: 30 ευρώ / 60 λεπτά

Το Τράγκερ η Trager Bodywork η Trager Psychophysical Integration, Trager approach, πήρε την ονομασία αυτή απο τον ιδρυτή του Milton Trager (1908-1997) ο οποίος ξεκίνησε να αναπτύσσει αυτή τη μέθοδο όταν ήταν μόλις 18 χρονών και ενώ αντιμετώπιζε και ο ίδιος χρόνια πάθηση στην πλάτη του (σπονδυλολίσθηση)

Σύμφωνα με την μέθοδο Τράγκερ, χρόνιοι πόνοι και μυοσκελετικές δυσλειτουργίες είναι συμπτώματα συσσωρευμένης έντασης που μπορεί να προκύψουν από ατύχημα, λανθασμένη στάση σώματος, φοβία, συναισθηματικό μπλοκάρισμα και το καθημερινό άγχος.

Σε μια συνεδρία Τράγκερ, διάρκειας 60-90 λεπτά, ο πελάτης είναι ξαπλωμένος σε αναπαυτικό κρεβάτι του μασάζ , φορώντας άνετα ρούχα η με εσώρουχα η μαγιό. Ο θεραπευτής, με ήπιους χειρισμούς, κινητοποιήσεις στις αρθρώσεις και ρυθμικά κουνήματα μεταφέρει μια αίσθηση ηρεμίας και άνεσης σε όλο το σώμα.

Μετά απο ένα διάστημα συνεχόμενων ρυθμικών κουνημάτων το σώμα εισέρχεται σε βαθύτερα επίπεδα χαλάρωσης στα οποία μπορεί να διευκολυνθεί η απελευθέρωση βαθιά ριζωμένων ανθυγιεινών προτύπων έντασης επηρεάζοντας το υποσυνείδητο. Κατ' αυτόν τον τρόπο, ο νους “ξεμαθαίνει” αυτά τα ανθυγιεινά πρότυπα (μπλοκαρίσματα) με αποτέλεσμα το σώμα επίσης να απελευθερωθεί απο χρόνιες καταστάσεις έντασης και να γίνει ποιο ευέλικτο με λιγότερους πόνους.

 

 

Νευρομυϊκό μασάζ - ΝΜΤ (Neuromuscular Therapy): 45 ευρω / 60 λεπτά

Είναι ένα είδος αναλγητικού μασάζ, το οποίο χρησιμοποιώντας ανατολικές και δυτικές προσεγγίσεις στην τεχνοτροπία του, δρά αναλγητικά  στο κάθε πόνο του σώματος η επιτυγχάνει την “ευθυγράμμισή” του (σωστή στάση), δυναμώνοντας ταυτοχρόνως τους μύες.

To Νευρομυϊκό μασάζ είναι πολύ αποτελεσματικό στην  αντιμετώπιση και ανακούφιση μυοσκελετικών πόνων, όπως ισχιαλγία, οσφυαλγία, σκολίωση, αυχενικό σύνδρομο, πονοκεφάλους, τενοντίτιδες κ.α . Απαλλάσσει το σώμα από σημεία πυροδότησης που δημιουργούν αντανακλαστικό πόνο, επαναφέρει τη φυσιολογική στάση του σώματος, την ελαστικότητα και την ευλυγισία στους μυς και τις αρθρώσεις.

 

Sports Massage (αθλητική μάλαξη): 45 ευρώ / 60 λεπτά

Είναι ένα είδος μασάζ που απευθύνεται σε άτομα που ασχολούνται με τα σπόρ η την γυμναστική επαγγελματικά η μη. Αυτό συμπεριλαμβάνει από αθλητές η χορευτές μέχρι άτομα που κάνουν καθιστική εργασία αλλά γυμνάζονται και θέλουν να διατηρήσουν ένα υγιές σώμα.

Εστιάζεται στην αξιολόγηση και αντιμετώπιση των πιο συχνών προβλημάτων που προκύπτουν απο την άθληση καθώς επίσης βοηθά στην συντήρηση και προετοιμασία του σώματος ώστε να αποδώσει το μέγιστο όταν χρειαστεί.

Μασάζ προσώπου - Rejuvance (Το φυσικό Lifting του προσώπου): 30 ευρώ/60 λεπτά

Tο μασάζ που ανανεώνει το πρόσωπο

Τι είναι το Rejuvance

Το rejuvance, που ερμηνεύεται ως αναζωογόνηση, είναι μία τεχνική μασάζ προσώπου που αναζωογονεί και απαλύνει το πρόσωπο, ενώ συγχρόνως χαλαρώνει βαθιά σώμα και νού. Έχει ως σκοπό να απομακρύνει από το δέρμα και από τους μύες του προσώπου τη συσσωρευμένη ένταση αλλά και τα αρνητικά συναισθήματα που αποδίδονται σε ρυτίδες και σε ανισορροπία του προσώπου. Επίσης, μέσα από το συγκεκριμένο μασάζ γίνεται προσπάθεια να πετύχουμε μια συμμετρία στο πρόσωπο καθώς, όπως γνωρίζουμε οι δυο πλευρές του είναι ανόμοιες.

 

Τι ακριβώς κάνει;

Η rejuvance είναι μια τεχνική που εφαρμόζεται στο πρόσωπο, αλλά τα αποτελέσματά του δεν είναι μόνον τοπικά. Καθώς από την περιοχή του προσώπου περνάνε οι μεσημβρινοί (τα ενεργειακά κανάλια) του σώματος, η μέθοδος επιδρά σε ολόκληρο το σώμα. Ανακουφίζει από τους πονοκεφάλους και τις ημικρανίες, καθώς απελευθερώνει τη μυϊκή ένταση στο ινίο και στον αυχένα. Διευκολύνει την αναπνοή και απαλύνει το πρόβλημα του νυχτερινού τριξίματος των δοντιών, αφού τονώνει τους μυς της μάσησης. Ηρεμεί το νευρικό σύστημα και δίνει μια αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης. Ύστερα από μια συνεδρία rejuvance νιώθετε ένα αίσθημα ευεξίας, ηρεμίας, ξεκούρασης, σαν να έχετε ξυπνήσει από πολύωρο ύπνο

 

Lomi Lomi Hawaiian Massage (Χαβανέζικη Μάλαξη): 45 ευρώ / 60 λεπτά

Lomi Lomi σημαίνει “μάλαξη” στα Χαβανέζικα και είναι μια ολιστική θεραπευτική μέθοδος με χιλιάδες χρόνια ιστορία. Αρχικά το ασκούσαν και το δίδασκαν Σαμάνοι (Μύστες) θεραπευτές ονομαζόμενοι Kahunas, σε ναούς της Χαβάης (temple style). Μεταφορικά Lomi Lomi σημαίνει “επιστροφή στη πηγή”, μας βοηθά να θυμόμαστε την αληθινή φύση μας και τον σκοπό που είμαστε εδώ.

Τα νησιά της Χαβάης είναι η πιο απομονωμένη αλυσίδα νησιών στον πλανήτη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα , οι κάτοικοι να είναι εντελώς εξαρτημένοι απο τους υπάρχοντες πόρους που έχουν άμεση πρόσβαση. Είναι ταπεινοί και γεμάτοι σεβασμό για τα δώρα που τους έδωσε η φύση. Όλα αντιμετωπίζονται σαν να έχουν το δικό τους πνεύμα και και θεϊκή υπόσταση, απο τα πουλιά μέχρι τους ανθρώπους, τα λουλούδια και τα δένδρα, τα νερά των ποταμών και της θάλασσας. Αυτό το πνεύμα της αποδοχής, σεβασμού και εκτίμησης το ονομάζουν “Aloha”. Παράδειγμα, για κάθε λουλούδι που κάποιος κόβει για να φτιάξει στεφάνι, πρέπει να ζητήσει την άδεια από το λουλούδι, εξηγώντας για ποιο σκοπό θα χρησιμοποιηθεί, φιλοφρονόντας το για την ομορφιά του και τέλος προσφέροντας του κάποιο δώρο για αντάλλαγμα. Συνήθως ποτίζοντας το με νερό η αφήνοντας κάποιο άλλο δώρο σεβασμού προς τον πλανήτη.

Οι Χαβανοί αντιλαμβάνονται την υγεία ως ροή ενέργειας στο σώμα. Όταν υπάρχει διακοπή και εμποδίζετε η φυσική ροή της ενέργειας στο σώμα, δημιουργούνται ασθένειες και προβλήματα υγείας. Το μπλοκάρισμα στη ροή μπορεί να δημιουργηθεί απο φυσικές αιτίες π.χ. μυϊκό σφίξιμο η τραυματισμός καθώς και απο συναισθηματικές η ψυχολογικές αιτίες π.χ. βαθιά ριζομένες αντιλήψεις η αρνητικές σκέψεις. Αυτά μπορούν να μας “κρατούν” πίσω και να μας εμποδίζουν στο να ζήσουμε με όλο το δυναμικό μας μία άνετη και αρμονική ζωή. Ο θεραπευτής του Lomi Lomi, χρησιμοποιεί διαισθητική κίνηση, αναπνοές, ρυθμό, εστιασμένη πρόθεση και αγάπη για να ενεργοποιήσει το σώμα και να φέρει βαθιές αλλαγές και εξισορρόπιση στον δέκτη. Τα χέρια λειτουργούν σάν μια προέκταση της καρδιάς (“χέρια αγάπης” μασάζ είναι μια άλλη ονομασία για το Lomi Lomi) και αυτό ίσως το καθιστά αποτελεσματικό στο να επηρεάζει σε ψυχικό και πνευματικό επίπεδο τον θεραπευόμενο.

Το Lomi Lomi όπως το ασκούσαν οι Kahunas είχε τόσο μεταμορφωτικά και ριζικά αποτελέσματα που το χρησιμοποιούσαν και ως μέσον για μυήσεις και ιεροτελεστίες ώστε να βοηθήσουν άτομα που βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο στην ζωή τους, όπως εφηβεία , ενηλικίωση, γάμο, να αισθανθούν ολοκληρωμένοι και έτοιμοι για να πάρουν αποφάσεις με καθαρή σκέψη για το τι θέλουν να κάνουν στη ζωή τους . Αυτές οι θεραπείες , μπορούσαν να διαρκέσουν για ώρες η ακόμα για μέρες και με την συμμετοχή πολλών θεραπευτών ταυτόχρονα.

On-site seated massage (καθιστή μάλαξη): 15 ευρώ / 20 λεπτά
 

Η καθιστή μάλαξη επιτρέπει σε κάποιον να απολαύσει τα ευεργετικά οφέλη ενός επαγγελματικού μασάζ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα (15 λεπτά), ενώ είναι ντυμένος. Τα σημεία στα οποία εφαρμόζεται είναι κυρίως οι ώμοι, ο αυχένας, το κεφάλι, η πλάτη και τα χέρια.  Αποτελείται απο μία καλοδομημένη σειρά τεχνικών μασάζ (μαλάξεις, πιέσεις σε σημεία μεσημβρινών, διατάσεις κ.λ.π.)

Οφέλη της καθιστής μάλαξης:
 

  • Μειώνει το στρες και την κούραση

  • Aνακουφίζει απο μυϊκούς πόνους

  • Αυξάνει την ενέργεια και την εγρήγορση

  • Μειώνει το άγχος

  • Χαρίζει πνευματική διαύγεια και ευεξία

 

Το On-site μασάζ χρησιμοποιείται σε πολλές χώρες του κόσμου,  σε εταιρείες, συνεδριακά κέντρα, εμπορικά κέντρα, για διαφημιστικές προωθήσεις, κ.α

 

 

bottom of page