top of page

On site seated massage - Η αξία της Καθιστής Μάλαξης

Η καθιστή μάλαξη επιτρέπει σε κάποιον να απολαύσει τα ευεργετικά οφέλη ενός επαγγελματικού μασάζ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα (15 λεπτά), ενώ είναι ντυμένος. Τα σημεία στα οποία εφαρμόζεται είναι κυρίως οι ώμοι, ο αυχένας, το κεφάλι, η πλάτη και τα χέρια. Αποτελείται από μία καλοδομημένη σειρά τεχνικών μασάζ (μαλάξεις, πιέσεις σε σημεία μεσημβρινών, διατάσεις κ.λ.π.)

Οφέλη της καθιστής μάλαξης:
 

  • Μειώνει το στρες και την κούραση

  • Aανακουφίζει από μυϊκούς πόνους

  • Αυξάνει την ενέργεια και την εγρήγορση

  • Μειώνει το άγχος

  • Χαρίζει πνευματική διαύγεια και ευεξία
     

Ως τεχνική έχει τις ρίζες στην αρχαία Ιαπωνία και στο παραδοσιακό μασάζ ΑΜΜΑ, αλλά την σημερινή του μορφή την οφείλει στον David Palmer ο οποίος ήταν καθηγητής του μασάζ στο The Amma Institute of Traditional Japanese Massage , San Francisco. Είχε σαν στόχο να κάνει το μασάζ ποιό προσιτό και εύκολα προσβάσιμο προς τον κόσμο. Στις αρχές της δεκαετίας του '80 είχε την έμπνευση να σχεδιάσει την πρώτη καρέκλα του on-site massage και να προωθήσει το μασάζ στα γραφεία πολυεθνικών εταιρειών, όπως Apple Computer και Pacific Bell.

Το On-site μασάζ χρησιμοποιείται σε πολλές χώρες του κόσμου, σε εταιρείες , συνεδριακά κέντρα, εμπορικά κέντρα, για διαφημιστικές προωθήσεις, κ.α. Είναι επίσης ένα πολύτιμο εργαλείο διεύρυνσης πελατείας για κάθε θεραπευτή  του μασάζ,

Γιατί πρέπει να έχετε καλή γνώση τής καθιστής μάλαξης (on-site seated massage).

Η καθιστή μάλαξη (όταν γίνετε επιδέξια) είναι μία από τις καλύτερες μεθόδους προώθησης για την επιτυχία στην ανάπτυξη μιας επιχείρησης με αντικείμενο το μασάζ. Ο βασικός λόγος για αυτό είναι το ότι απαλλάσσει τον πελάτη από το “ρίσκο κακής επιλογής” δηλαδή στη γλώσσα του μάρκετινγκ “risk reversal”.

Ένας πιθανός πελάτης/σα για συνεδρίες μασάζ συνήθως παίρνει κάποια ρίσκα που είναι δυνατόν να τον/την αποτρέψουν τελικά από την απόφαση να έρθει στο γραφείο μας. Ρισκάρει 1) Να πάει μόνη της, να βγάλει τα ρούχα της και να ξαπλώσει στο κρεβάτι του μασάζ (καλυμμένη με πετσέτα) σε ένα δωμάτιο χαμηλού φωτισμού με κάποιον (θεραπευτή) που δεν γνωρίζει. 2) Να μην ξέρει αν ο θεραπευτής είναι καλός στη δουλειά του η αν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της. 3)Να αφιερώσει συνήθως μια ώρα από τον πολύτιμο χρόνο της. 4) Να ξοδέψει περίπου 20 έως 100 ευρώ για μια ώρα μασάζ, μια μεγάλη επένδυση χρημάτων, χρόνου και ενέργειας.

Αντιθέτως με την καθιστή μάλαξη 1) Δεν βγάζει τα ρούχα της 2) Γίνετε συνήθως σε δημόσιο χώρο όπου νοιώθει ποιο άνετα για να δεχθεί μασάζ από θεραπευτή του αντίθετου φύλου και να γνωριστεί μαζί του για πρώτη φορά με ασφάλεια. 3) Αφιερώνει μικρό χρονικό διάστημα, περίπου 15 λεπτά. Με αυτό το τρόπο μπορεί να έχει επαφή με τον θεραπευτή και να δοκιμάσει την δουλειά του πριν επενδύσει περισσότερο χρόνο και χρήμα (για αυτό το λόγο ο θεραπευτής πρέπει να έχει άρτια εκπαίδευση σε αυτή τη τεχνική) . 4) Κοστίζει περίπου 5-10 ευρώ ανάλογα με την διάρκεια η είναι δωρεάν αν γίνετε για διαφημιστικούς λόγους με χορηγό.

Η διαφήμιση μας επιχείρησης, ατομικής η μη, συνήθως κοστίζει χρήμα και χρόνο για να έχει αποτελέσματα. Με την καθιστή μάλαξη on-site seated massage, ουσιαστικά ΠΛΗΡΏΝΕΣΑΙ για να διαφημίσεις τον εαυτό σου και να ενημερώσεις το κοινό για την τέχνη σου. Με αυτόν το τρόπο, ο πελάτης δοκιμάζει το "προϊόν" (καθιστή μάλαξη) πριν την δέσμευση του να αγοράσει μασάζ μιας ώρας σε κρεβάτι, και επιπλέον πληρώνει για την δοκιμή. Για αυτό το λόγο, αν ο θεραπευτής έχει άρτια εκπαίδευση, επαγγελματική παρουσία και συμπεριφορά με ευαισθησία, η καθιστή μάλαξη είναι ένα σπουδαίο επαγγελματικό εργαλείο. Στο σεμινάριο καθιστής μάλαξης με εισηγητή τον Σάββα Ξένο, θα εκπαιδευτείτε στην μέθοδο που ανέπτυξε ο David Palmer , η οποία είναι η ποιο λειτουργική και δημοφιλής στον κόσμο. 

Συμμετοχή 100 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες στο 6974373073

Εισηγητής σεμιναρίου : Σάββας Ξένος, εκπαιδευμένος στην καθιστή Μάλαξη από τον David Palmer και πιστοποιημένος από το Touch Pro Institute

bottom of page